SPRINGKASTELEN VERHUUR

springkastelen

 

Baloeba is de referentie m.b.t. huur van springkastelen in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, maar ook daarbuiten.
Baloeba werkt vanuit Lebbeke/Opwijk en verhuurt springkastelen in de ruime regio.

ZEER RUIME KEUZE: MEER DAN 40 SPRINGKASTELEN

Baloeba biedt de beste prijs/kwaliteit verhouding als het op springkastelen aankomt, zowel qua assortiment, zorg en service.


SPRINGKASTELEN: EEN ECHT FEEST!

Voor springkastelen ben je bij Baloeba op het juiste adres! U kan bij ons een SPRINGKASTELEN huren in verschillende maten, thema's en leuke kleuren en dit aan de beste prijs/kwaliteit verhouding in alle flexibiliteit! Om te boeken of te reserveren of indien U graag meer informatie wenst, dan kan u vrijblijvend een e-mail sturen naar Baloeba of bellen naar 0495/500.290.

Baloeba verhuurt springkastelen, hindernisbanen, multiplay-kussens, enz. Een gewoon SPRINGKASTEEL heeft geen obstakels en heeft een regenzeil, zodat de kids bij elk weer kunnen springen.
Er zijn kleine springkastelen zonder obstakels en er zijn springkastelen met obstakels. Elk springkasteel heeft een thema, meestal zijn het dieren. Springkastelen zijn ideaal op familiefeesten en bedrijfsfeesten. 

Bij Baloeba verhuren we springkastelen van belgische makelij in superkwaliteit. In het verhuren van springkastelen staat Baloeba bovenaan wat de keuze in het aantal springkastelen betreft. Meer dan 40 kastelen worden verhuurd,  geleverd en geplaatst. De transportkosten zijn de laagste van het land. Baloeba SPRINGKASTELEN levert met de glimlach en heeft zonder twijfel de beste en de vriendelijkste service in de verhuur van springkastelen en volksspelen.

Al onze springkastelen zijn gekeurd en veilig verklaard.

Voor de huur van een springkasteel of springkastelen bent U bij Baloeba goed af!
Maak van je feest iets speciaals en vergeet de kinderen niet!


Tot binnenkort voor een leuke dag!


springkasteel